Logo Saksenboom_opt.png

GASTENBOEK - ONZE KLANTEN DELEN HUN ERVARING

Jubileumfeest

Beste Sabine en Jo

 

Hartelijk dank voor het zeer verzorgde feest.

Er werd werkelijk met al onze wensen rekening gehouden.

De reacties van de genodigden waren unaniem positief.  De meeste personen waren aangenaam verrast door de formule (buffet, wereldkeuken...).

Ook een pluim voor het personeel : vlot en tegelijk discreet, en vooral vriendelijk.

We zullen niet nalaten uw zaak aan te bevelen.

Met vriendelijke groeten,

Greta en Didier

Huwelijksfeest

Beste Jo en Sabine,

 

Bedankt voor de fantastische avond! Ons huwelijksfeest was af!

Heel lekker en veel eten, een supervriendelijke bediening alsook een enorme sympathieke gastvrouw en - heer! Ongelooflijk!

Zelden zo lekker gegeten, speciaal en verrassend! Voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Wij kunnen enkel en alleen maar vol lof over feestzaal Saksenboom spreken en dit geldt voor al onze genodigden die op deze prachtige dag aanwezig waren ook! Iedereen had er zijn mond van vol! Een verademing om de dag van vandaag nog zo fantastische mensen tegen te komen! 

Nog eens heel erg bedankt en hopelijk tot snel nog eens!

 

Vele groetjes,

Linsey en Jean-Bernard

Huwelijksfeest

''Fenomenaal" Dat is een van de duizenden woorden die ons huwelijk kunnen omschrijven. Toen we heel de COVID 19-crisis op ons dak kregen, hadden we nooit kunnen dromen dat onze dag toch zo prachtig is kunnen verlopen. Dankzij de flexibiliteit en de creativiteit van het Team Saksenboom hebben wij ons ja-woord kunnen houden in hun mooi versierde tuin, dit met onze familie en dierbaarste vrienden. 

's Avonds hebben wij kunnen genieten van een lekker aperitief, een heerlijk diner en een persoonlijke toets als dessert. 

Geen groot feest, maar vol genot in intieme kring. Hoe romantischer kan het zijn??!! 

 

Merci team Saksenboom voor onze onvergetelijke dag. 

Vele groeten, 

Evi en Kevin

Babyborrel

Onze babyborrel was super georganiseerd. Wij hebben werkelijk heel de namiddag genoten van een super service! Om niet te vergeten het heerlijke dessertbuffet ! Alles erop en eraan. 

Hartelijk dank daarvoor! En een dikke pluim aan het team!

 

Vele groetjes 

Cheyenne & Jonathan 

Jubileumfeest

Beste Emma, Sabine en Jo,

 

Het was een heel leuke ervaring om ons feest bij jullie gedaan te hebben!

Alles was tot in de details geregeld: de gerechten waren heel gevarieerd en goed gekruid. De bediening verliep vlekkeloos.

De ruime zaal liet ons ook toe om verschillende zaken te combineren: eten, een optreden en nadien een heel leuke party.

Doe zo voort!

 

Vriendelijke groeten,

Dominique en Luc

Opening toonzaal Renault Saba Garage & Carrosserie

Dag Jo, Sabine en Emma,

 

Jullie hebben waargemaakt wat ons eerste gevoel was toen we bij jullie langskwamen om eens te informeren en zelfs onverwachts mochten proeven!

Jullie professionaliteit, een vlotte en nette bediening, onopvallend tussen de gasten, geen enkele opmerking. Alleen maar lof!

 

Het is niet alleen ons opgevallen hoe lekker alles was, wij hoorden diverse mensen immens boffen over de catering, zowel die avond zelf, als achteraf.

 

Vele groetjes van tevreden ‘klanten’

Opening vakantiewoning Hof ter Elleve

Dag Sabine, Jo en Emma,

 

Iedereen heeft genoten van de receptie ter gelegenheid van de opening van onze vakantiewoning. Dankzij jullie hebben onze gasten kunnen genieten van een verrassend origineel, lekker en gezond tapasbuffet. 

We kregen zeer veel positieve reacties over de catering. En wijzelf zijn ook uitermate tevreden over de geleverde service.

Hartelijk dank hiervoor! 

 

groetjes,

An, Nico, Louis en Emile

Hof ter Elleve

Huwelijksfeest

Beste Sabine, Jo en Emma,

 

Wij wilden een ontspannen huwelijksfeest waar iedereen lekker en voldoende kon eten, waar iedereen kon kiezen om naar hartelust te dansen of om rustig een babbeltje te slaan aan tafel en dat alles liefst aan een betaalbare prijs voor ons als jong koppel. Het leek ons geen makkelijke uitdaging maar bij jullie vonden we dit allemaal!

De klik was er al vanaf de eerste ontmoeting met Emma, geen stijf gedoe, maar een gezellige kennismaking waar wij onmiddellijk het gevoel kregen al onze wensen te kunnen uitdrukken en gewoon onszelf te kunnen zijn. In de volgende ontmoetingen en het contact via mail werd dit gevoel alleen maar versterkt. Wij kregen steeds snel antwoord op al onze vragen en konden steeds een afspraak maken wanneer we dit nodig vonden. De prijsofferte vooraf was correct zodat wij ook nadien niet voor verrassingen kwamen te staan.

Het eten tijdens ons huwelijksfeest was heel lekker, gevarieerd, vers en ruim voldoende. Van heel veel van onze gasten kregen wij te horen dat ze heel erg van de hapjes en buffetten hebben genoten. Ook mijn papa, die aan diabetes type 2 lijdt, kreeg een eigen dessertbuffetje aangeboden met allemaal suikervrije desserts. Voor hem was dit op zich al een feest want het was jaren geleden dat hij nog zo onbezonnen van zo'n variatie aan desserts had kunnen genieten. Wij appreciëren het enorm dat hier zoveel moeite voor werd gedaan!

Alles verliep steeds vlot, zowel het kiezen van de wijn, het aanschuiven voor de buffetten, de drank tijdens het dansfeest, het veilig opbergen van de cadeaus en ook het ophalen van nog enkele cadeaus en decoratiestukken de volgende dag (wegens gebrek aan plaats in onze auto) verliep vlekkeloos!

De klassieke volgende stap na een huwelijk is aan kinderen beginnen, daar horen op termijn ook communiefeesten en dergelijke bij, wij hoeven alleszins niet meer te zoeken naar een geschikte locatie hiervoor want hebben ons ideale adresje al gevonden!

 

Nog veel succes in de zaak, jullie doen dit fantastisch en wij bevelen jullie zeker bij al onze vrienden en kennissen aan!

Bedankt en ongetwijfeld tot weerziens!

 

Met vriendelijke groeten,

Jorn en Elke

De Scheirder

Huwelijksfeest

Dag team Koriander en Kaneel,

  

We zijn met Koriander en Kaneel in zee gegaan omdat ze onze liefde voor wereldkeuken aansprak. Het eten was fantastisch, meer nog, het was boven onze verwachtingen! Wij zelf en onze feestgasten hebben genoten van de hapjes, het buffet en het heerlijk dessertbordje.

Het was ook fijn dat we op voorhand onze eigen favorieten mochten doorgeven (babi pangang en thaise curry for the win!)

Niet alleen het eten was lekker, maar ook alles er om heen was goed georganiseerd. De samenwerking verliep goed, ze communiceerden vlot, waren er op tijd, ze denkten mee en waren flexibel.

 

Als we ooit nog een cateraar nodig hebben, wij weten waar aan te kloppen!

 

Groetjes,

PJ en Kathleen

Communiefeest

Beste Sabine, Emma en Jo,

 

We willen jullie nog eens van harte bedanken voor het prachtige communiefeest voor onze meisjes. Vanaf de menukeuze tot het einde van het feest, waren wij bijzonder tevreden over de uitermate gastvrije en erg efficiënte aanpak van jullie.

 

Het eten was erg lekker en de bediening vlekkeloos, een aanrader voor iedereen!

 

met vriendelijke groeten

 

Angelique en Bart

Netwerkevent De Cuyper Groenarchitectuur en zwembaden

Het was top!

Alle complimenten voor de chefs!

 

Groetjes,

 

Aurélie

Communiefeest

Beste Emma, Jo en Sabine

 

Wij willen jullie van harte bedanken voor de uitstekende service op het communiefeest van Ilio. Het was gewoonweg subliem. Al onze genodigden waren super tevreden, niet alleen over de hapjes, het lekkere eten, het buffet der zoete zonden, de bediening, …  maar ook over de sfeer, de aankleding van de zaal en het prachtige servies. Ook de mocktails werden meer dan lekker onthaald.

 

Een dikke pluim van ons voor het superteam en vanuit ons hart een welgemeende dankjewel. Jullie maakten er samen met ons voor Ilio één van de meest onvergetelijke momenten van waar hij nog lang met een glimlach zal aan terug denken.

 

We zijn heel tevreden dat we voor jullie gekozen hebben. Jullie persoonlijk advies en hartelijke ontvangst keer op keer hebben ons ervan overtuigd dat dit hier niet het laatste feestje is geweest.

 

De familie Wauters-Van de Perre will be back!

 

Met vriendelijke groeten

Lindsy, Olivier en Ilio

Huwelijksfeest

Lieve Emma, Jo en Sabine,

 

Dankzij jullie hadden wij op 11 mei een fantastisch huwelijksfeest in jullie feestzaal.

 

De voorbereidingen verliepen heel vlot. Emma stond steeds klaar om ons te ontvangen en te luisteren naar onze wensen. Daarbij  kregen we steeds een drankje en een hapje aangeboden. Zij stond steeds open om samen met ons naar een oplossing te zoeken voor de uitvoering van onze verschillende speciaalekes (inrichting van de stand voor een fotoboot, vrije opstelling van de tafels, opstelling van een grote liveband, …). De dag voor het huwelijk werd er ,ondanks de voorspelling van een regenachtige dag,  toch voor gekozen om de receptie op het overdekte terras te laten doorgaan. Dit heeft een extra meerwaarde aan het feest gegeven.

 

Op de dag van het feest hebben wij ons niets van de organisatie moeten aantrekken. De strakke planning werd heel goed door Emma en Jo opgevolgd. Het was zoals op vrijdagavond beloofd: “vanaf morgen moeten jullie aan niets meer denken, enkel genieten”. En genoten hebben we. 

 

Niet alleen wij, maar ook onze gasten hadden het enorm naar hun zin. Wij kregen al heel veel positieve reacties over het lekkere eten en het vriendelijk personeel dat altijd klaarstond. Ook de wijnbar viel enorm in de smaak. Door de keuze aan 6 verschillende wijnsoorten kon iedereen wel iets naar zijn smaak vinden.

De mooiste reactie kregen wij vandaag van een vijftigjarige: “het beste huwelijksfeest ooit meegemaakt”.

 

Onze raad: “Doe zo verder, jullie zijn heel goed bezig”

 

Heel veel groetjes,

Angélique en Dirk

Pensioenfeest

Dag Sabine, Jo en Emma,

 

We willen jullie heel graag bedanken voor ons feestje van gisteren. Alles was in dik orde. 

We hebben genoten van de hele goede, vriendelijke ontvangst, het super lekkere eten en de mooi versierde zaal. De formule van de wijndegustatie voor aan tafel vond iedereen een leuk idee.

Kortom : iedereen was tevreden. 

Voor herhaling vatbaar !!!

 

Vriendelijke groeten en heel veel liefs.

Antoinette en Jean-Paul

Communiefeest

Aan gans het team een dikke proficiat voor het communiefeest van onze dochter.

Alles was perfect in orde, de feestzaal was prachtig, het eten heel lekker en heel vriendelijke bediening.

Het was een onvergetelijk feest! Een echte aanrader!

Op naar het volgend feest... 

 

Wendy en Tom 

Kickoff House of Music, Accessories & Appliances

Beste Jo, Sabine en Emma,

Een kick off om het nieuwe jaar te starten is altijd een uitdaging.
Als bedrijf moet je de groep kunnen enthousiasmeren, vooruit laten kijken en terzelfder tijd ontspanning en rust aanbieden.
In feestzaal Saksenboom/Catering Koriander en Kaneel kwamen we al meerdere keren langs. Telkens weer frappeert ons hoe iedereen nadien bijzonder enthousiast is over de aanpak. Het is een ideale mix tussen lekker eten en thuis komen. Een huis is voor ons belangrijk J , maar in deze scoren jullie toch. Meteen bij de aankomst wordt je goed ontvangen. Dat doen de meesten, maar jullie slagen erin om er warmte aan toe te voegen. Jullie passie maakt het verschil. Diezelfde passie ruik en zie je wanneer je aanschuift voor het buffet. Geen formeel gedoe, wel een authentieke benadering van eerlijk eten, een vleugje exotisme en een ideale mix van ingrediënten. Wat moet een mens nog meer? Drank misschien? Wel ook daar een leuke aanpak. Elkeen kan proeven en genieten.

Het feestje achteraf sprak boekdelen. Zonder excessen, met onze eigen muziek kon jong en oud genieten.

Bedankt om echt K&K te zijn.
Blijf het, het maakt jullie uit-zon-derlijk.

House of Music, Accessories & Appliances

Nieuwjaarsfeest gemeente Gavere

Wij hebben genoten van het vriendelijke onthaal, het gezellige interieur en de mooie aankleding van zaal en tafels, de lekkere hapjes bij het aperitief, de royale en lekkere gerechten en de vriendelijke bediening.

Een feest waar iedereen tevreden naar huis is gegaan.

Nogmaals bedankt!
 

Rotary ambtswissel

Beste Emma, Jo en Sabine

Nog in de roes van het leuke feest hebben we nog niet de kans gehad om jullie te bedanken voor alles.
Het was voor ons een ontdekking en we hoorden hier en daar de avond zelf zeggen "wat een toffe zaal", "hoe hebben jullie dit gevonden", "lekker eten en toffe aanpak ivm de wijnkeuze"

Alleen maar lof.
Het was duidelijk een goeie keuze

Hartelijk dank en graag tot een volgend feestje!

Willem en Mieke Van Dijcke-Godefroid

Meeting Ipsos

Dag Emma,

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor een zeer succesvol event! De collega’s waren heel tevreden met de catering en ook met de locatie.
Vooral de vegetariërs en veganisten waren onder de indruk van de goede zorgen!

Samengevat: uitstekende service en organisatie!

Met vriendelijke groeten,
Sophie en Veerle

​​

Verjaardagsfeest

Hallo iedereen,

Bedankt voor het verzorgde buffet en de vlotte bediening.
Mijn gasten waren héél enthousiast! 😊

Mvg,

Nancy

Huwelijksfeest

Jo, Emma en Sabine,

Samen met jullie zochten we een fijne manier om ons huwelijk extra kleur te geven.
Samen met jullie zochten we naar een fijne mix van gezelligheid en culinaire plezier zowel voor de kinderen als de volwassenen.

Het resultaat was dan ook om fier op te zijn. Een prachtige aangeklede tuin met een toffe plek voor de kinderen om zich uit te leven en de volwassenen om te genieten.

De live cooking en het heerlijk versgemaakt ijsbuffet blijven nog steeds over de tongen gaan.

Een hele dikke dank u wel en zeker tot snel!

groetjes
Jan en Tinne en de kids

Huwelijksfeest

Dag Jo, Sabine en Emma,

Jullie waren gewoon geweldig!
Verschillende mensen hebben naar jullie gegevens gevraagd en werkelijk iedereen, van jong tot oud, vond jullie keuken verrassend en superlekker.
Wij zijn heel tevreden en dank om ons bij te staan op de stressy momenten.

Groet, Giselle en Niels

Vernissage Cultuurloft

Hey Emma, Jo,

 

Had nog de kans niet gehad om jullie echt te bedanken voor jullie bijdrage aan een geslaagde vernissage.

Het is extra leuk om in deze omstandigheden ook zo’n creatieve keuken te kunnen voorstellen aan de bezoekers. En als die bovendien zo lekker is en de hapjes/fingerfood duidelijk scoren bij de mensen dan is het geheel van de avond alleen maar geslaagd te noemen.

Dan kan ik er nog aan toevoegen dat de gedistengeerde manier waarop de hapjes onder de mensen gebracht worden en de manier van samenwerken, jullie vriendelijkheid, professionaliteit, ... kortom het was ‘gewoon’ zoals ik graag samenwerk en hoe ik graag zie hoe alles verloopt.

Tot een volgende!

Bedankt,

grtjs

Luc

Communiefeest

Hallo,

Wij hebben er enorm van genoten. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen.  Zelfs mijn schoonouders als mijn moeder vonden de pizza’s en het dessert super lekker. Het gebeurt niet veel dat ze boffen.

Wij vonden het een supertoffe (losse) formule. Het weer zat mee, mooie locatie, super lekker eten en dessert, goeie vlotte bediening.

Alles was gewoon top.

Groetjes,

Karen

Communiefeest

Beste Jo,

Nogmaals hartelijk dank voor de catering op het communiefeest bij ons thuis.

Alles was piekfijn in orde.

Tom

​​

Lentefeest

Dag Jo, Sabine en Emma,

Op 1 mei 2018 was het lentefeest van ons dochter Aerin een succes! Het was gezellig keuvelen en tafelen met het tapas en wappaz buffet. De gasten genoten van de diverse schotels waarbij er voor iedereen wel een favoriet gerechtje was.

 

Kortom tevreden gasten en dus ook wij gelukkig.

Bedankt voor de snelle levering van het lekkere ijs 😊

Dagmar, Mark, Aerin en Iorwen

Huwelijksfeest

Dag Jo & Sabine,

U gaat trouwen en zocht nog een unieke zaal waar je weet wat je zal eten, waar je 200% zeker mag zijn dat ook zonder voorproeven het eten erg lekker zal zijn, waar je vooraf een correct en eerlijk beeld krijgt over de kosten, waar je een dessertenbuffet kan krijgen om 'U' tegen te zeggen, waar je op een ontspannen en fijne manier kan communiceren met de uitbaters, waar je een bediening zal krijgen met klasse, waar je een huiselijke sfeer kan creëren, waar je gasten niet weggeblazen worden door een oorverdovende geluidsinstallatie, waar men kan inrichten met smaak, kortom: een droomlocatie, dan moet u bij Saksenboom, catering Koriander en Kaneel zijn.

 

Wij beleefden er een vlekkeloos, ontspannen, gezellig, lekker trouwfeest met klasse, eentje beter dan we hadden durven dromen.

Een aanrader!

Misschien ooit nog tot genoegen,

Van harte,

Mensan & Elisabeth

Lentefeest

Dag Jo en Sabine,

Bedankt voor al het lekkers dat jullie maakten voor het lentefeest. De tapas en pasta's vielen bij iedereen in de smaak. Jong en oud hebben er echt van genoten.

Bedankt voor de persoonlijke aanpak en vlotte contacten.

Bedankt dat we onze visie over voeding en duurzaamheid konden delen.

Tot een volgend feest !

Groeten,

Wout en co

Verjaardagsfeest

Samen 100 jaar word je maar één keer…

De tafelaankleding was mooi, de tapas & wappaz superheerlijk en de wijn zeer lekker!

 

We komen zeker terug !

Peter & Katrien

Lentefeest

De wereldwandeling was superlekker. Leuk met de formule van kleine bordjes met telkens een totaal ander gerechtje.

Het was heel fijn van smaak en mooi gepresenteerd. De gasten waren heel positief, het heeft gesmaakt!

 

Mvg

Sofie

Verjaardagsfeest

Beste Emma, Jo en Sabine,

 

Het feest ter gelegenheid van ons papa zijn 90ste verjaardag was een voltreffer.

Zonder ook maar één ei naar de arme Klaren te brengen was het aangenaam weer.

De catering en de service waren uitstekend en er is veel lof geoogst bij de gasten.

Papa ziet het zitten om zijn 100ste verjaardag op dezelfde manier te vieren.  ;-)

 

Familie Cousy

Openingsreceptie DC Pools

Hartelijk dank aan Jo en zijn team om van onze receptie een succes te maken!

Heerlijke hapjes en super service! :)

DC POOLS

Pensioen- en verjaardagsfeest

Beste Sabine en Jo,

 

Hartelijk dank voor het mooie feest. Het was super !!! We kregen zeer vele positieve reacties, zowel

op de zaal als op het eten. Vele genodigden waren ook  tevreden dat ze jullie gezellige en zeer verzorgde zaak en

de hele lekkere en speciale wereldkeuken mochten leren kennen.

Wij waren voor de volle 100 % tevreden en konden ons geen mooier feest dromen.

Bedankt ook dat je de tafels nog wou herschikken.

De rekening is met plezier vereffend.

Vriendelijke groeten en wie weet tot een volgende gelegenheid !

Marc en Carine

Verjaardagsfeest

Beste Jo en team,

Er is maar één woord voor: “SUPER”. Dank aan jullie allen die van ons feestje een onvergetelijk evenement hebben gemaakt. Zowel onze gasten als wijzelf hebben alleen maar lof over het verloop van de avond van begin tot het einde.

 

We komen zeker terug!

Paul & Lutgarde

Oudejaarsavond

Beste Sabine en Jo,

 

Het was een zeeeer geslaagde avond !!

Hartelijk dank en een dikke proficiat aan jullie volledig team !

Op naar de volgende keer!

 

groetjes

Sandra

Verjaardagsfeest

Hallo,

Ondertussen heb ik van mijn genodigden zoooveel positieve commentaren op uw keuken gehad, het is echt in de smaak gevallen! Ik heb al aan verschillende vrienden jullie referenties moeten doorgeven ...

 

Nog eens dank voor de perfecte catering (Kasteel van Leeuwergem) !

 

Mvg,

Brigitte

Huwelijksfeest

Beste Jo en team,

Vanaf het eerste contact met jullie waren we direct op ons gemak.

De joviale maar professionele aanpak en jullie voorliefde voor lekker eten hebben ons overtuigd.

Ons trouwfeest was wat ons betreft een absolute voltreffer mede dankzij jullie en jullie team.

Mooi aangeklede zaal, super lekkere gerechten en een dessertbuffet om U tegen te zeggen.

Bedankt voor een fijne avond!

Kim & Miguel

Feestzaal-Saksenboom---Oudejaarsavondmenu-2021_blok.png
Feestzaal-Saksenboom---Kerstmenu-2021_blok.png
Feestzaal-Saksenboom---Griekse-avond-2021_blok_02.png