top of page
Particulier

PRIVATE CATERING

Wij komen graag tot bij u thuis of op uw gekozen locatie.

Feest u liever thuis of heeft u een eigen locatie in gedachten en wilt u zich op die speciale dag vooral kunnen focussen op de ontvangst van uw gasten en zelf genieten?

Voor elke feestelijke gelegenheid, kleinschalig of groot, intiem of uitbundig, vanaf 50 volwassenen (of een equivalent) kan u beroep doen op onze catering Koriander en Kaneel.

Vanaf de receptie tot en met de heerlijke zoete zonde nemen we graag alle werk voor onze rekening zodat u als gastvrouw/gastheer samen met uw gasten volop ontspannen kan genieten.

IMG_1406.jpeg

ZORGELOOS GENIETEN

We komen ter plaatse met onze mobiele keuken zodat we uw privé-keuken of de keuken van de locatie niet hoeven te gebruiken en we ook perfecte catering op locaties zonder keuken kunnen verzorgen.

DSC_3071.jpg

Onze koks bereiden de gerechten waar nodig voor in onze zaalkeuken en werken deze verder af ter plaatse, zodat elk hapje, elk gerecht en elke zoete zonde vers geserveerd kan worden en er geen kwaliteitsverlies is.

IMG_0210.jpeg
IMG_3154.jpeg

 

ALLES INCLUSIEF

Wij zorgen voor alle cateringmaterialen voor alle gerechten zoals toestellen, kookmaterialen, servies, bestek en servetten alsook voor de glazen als wij uw drankenarrangement verzorgen. Dit alles is inbegrepen in onze prijzen.

BEDIENING MET EEN GLIMLACH

Ook voor een vriendelijke en discrete bediening kan u beroep doen op ons enthousiaste team!

We bekijken dit graag samen met u.

DSC_8490-2.jpg
DSC_8200-2.jpg
Logo Saksenboom_opt.png
bottom of page