top of page
Visie

VERFRISSEND EN UNIEK

Een keuken met een verfrissende twist, geïnspireerd door smaken uit alle werelddelen maar vooral met veel respect voor het product en zonder de waarden van de klassieke keuken te negeren. Een keuken die uw gasten zal verrassen en die van uw feest of van uw event een onvergetelijke belevenis maakt.

Verse en pure kwaliteitsingrediënten vormen de basis van onze keuken. De bereiding van alle gerechten nemen we

voor eigen rekening, van het kleinste hapje tot het uitgebreide dessertenbuffet.

Feestzaal Saksenboom - Jo Forret

 

HOMEMADE

We houden niet van ondefinieerbare mousses op een lepeltje, hoorntjes of hartige pralines, voorgebakken diepvriesbroodjes of desserts uit horeca-grootwarenhuizen. Roomijs, brood, sauzen, desserts, marinades, fonds, sushi... we bereiden alles met heel veel liefde, creativiteit en passie in onze keuken, bakkerij en patisserie.

Feestzaal Saksenboom - Homemade sushi

 

 

KWALITEIT

Naar kwaliteit moet je zelf op zoek gaan en daarom importeren we onze olijven en artisjokbodems rechtstreeks uit Italië en halen we zelf onze Rosettes en Saint-Nectaires in Frankrijk. 

Ja, zelfs onze zalmen smoren we zelf! Deze prachtige vissen bestellen we in Noorwegen en worden binnen de 2 dagen bij ons gesmoord. Een unieke lekkernij!

Feestzaal Saksenboom - Huisgesmoorde zalm

 

 

AMBACHTELIJK

Wie ons brood proeft weet weer hoe een ambachtelijk gemaakt brood smaakt! Wie onze patisserie proeft zal de fijne en rijke smaken van huisgemaakte en traditionele patisserie herkennen!

Vakkennis en kwalitatieve grondstoffen zonder kunstmatige additieven zorgen ervoor dat je vanaf de eerste hap geniet van de overheerlijke smaken.

Feestzaal Saksenboom - Ambachtelijk brood
DSC_7988.jpeg

VEGETARISCH / VEGANISTISCH

Ook daar houden we graag rekening mee!

We gaan creatief te werk zodat we ook uw vegetarische en veganistische gasten kunnen verwennen met heerlijke gerechten. Gezien we ook deze gerechten graag tot in de puntjes voorbereiden is het belangrijk dat u er ons tijdig van op de hoogte brengt. Zie hiervoor ook deze pagina met afspraken hieromtrent.

Feestzaal Saksenboom - Vegetarisch of veganistische gerechten

ALLERGENEN

Om onze gerechten hun authentieke smaak te kunnen geven gebruiken we heel veel ingrediënten en een grote variatie aan kruiden en specerijen. Steeds meer mensen reageren allergisch op of zijn intolerant voor bepaalde voedingsproducten en wij nemen dit ernstig in onze keuken. Gezien we alles in eigen keuken/bakkerij/patisserie bereiden doen we ons uiterste best om elke gast uitmuntende en aangepaste gerechten te serveren. Weliswaar op voorwaarde dat u ons hiervan voldoende op voorhand verwittigt.

Geef ons allergieën/intoleranties dus tijdig door. Zie hiervoor ook deze pagina met afspraken hieromtrent.

Feestzaal saksenboom - Alleregenen
Logo Saksenboom_opt.png
bottom of page