top of page

KLEIN MAAR EVEN BELANGRIJK!

Onze gerechten en vooral de buffetformules vallen ook bij kinderen heel goed in de smaak. Speelt u toch liever op veilig omdat u de eetgewoontes van de kinderen niet kent? Dan bespreken we graag met u een passend kindermenu.

Enkele voorbeelden ter inspiratie

RECEPTIE

Zoete popcorn

Gefrituurde hapjes met ketchup

Lekkere hapjes, helemaal op maat van de kids

Passende drankjes, ook helemaal op maat van de kids

Kinderchampagne

Fruitsap / Coca-Cola / Waters

Vanaf 30 kinderen tussen 4 en 12 jaar voorzien we een heus kinderbuffet met popcorn, watermeloen- of seizoenfruitlolly's, mini-croques, kippenspiesjes, worstjes met dip, ...

FEESTMAALTIJD

Als u voor de volwassenen een buffetformule heeft gekozen raden we aan om 1 hoofdgerecht te kiezen. Als u voor een klassiek menu gekozen heeft kan u best een voor- en hoofdgerecht voor de kinderen kiezen.

Voorgerecht / De klassiekers

Hoofdgerecht / De klassiekers

Hoofdgerecht / Net iets anders

Kaas- of garnaalkroketje / Garnituur

Tomatensoepje / Balletjes

Kip of worst

Appelmoes of sla en tomaat

Kroketjes of frietjes

Onze superlekkere huislasagne

Albondigas

Kip / Rijst / Zacht currysausje

ZOETE ZONDE

Een heerlijk dessert mag natuurlijk niet ontbreken!

Als u voor ons dessertenbuffet heeft gekozen zullen de kids zeker hun gading vinden. Koos u voor het bordje van de chef dan kunnen we een aangepaste kidsversie voorzien of een ijsje met topping... 

Voor de kinderen voorzien we een "kidstafel" met aangepaste aankleding. Kinderen samen aan een tafel en apart van de "volwassenen" = een succes!

Voor de volwassenen betekent dit een beetje rust en voor de kids een feest. We vragen op voorhand de namen van alle kinderen zodat we hun beker van een naam kunnen voorzien. Alweer een zorg minder voor de mama's en papa's!

Naast onze"kidstafel" voorizien we ook een tafel met kleurboeken en potloden waar kinderen zich even samen of alleen rustig kunnen bezig houden.U kan dit uiteraard steeds aanvullen met eigen spelletjes.

Als uw feest/receptie in onze tuin plaatsvindt zijn er heel wat leuke mogelijkheden!

Logo Saksenboom_opt.png
bottom of page