top of page

KWALITEIT

Net als bij onze gerechten kiezen we ook bij onze dranken resoluut voor kwaliteit en dit laat zich proeven vanaf het eerste glas!

Loqutus-7507.jpg

Daarom kiezen we als starter tijdens de receptie voor een kwalitatieve cava in plaats van een schuimwijn of een crémant.

Onze huiscava Cava Vega Medien Brut ecologico: een biologische Cava met karakter. Floraal en levendig met aroma’s van appel, peer en witte bloemen met een fijne mousse.

Druiven: 20% Chardonnay - 80% Macabeo.

Mag het nog iets meer zijn? Dan stellen we u ook graag onze champagne voor.

Als fruitsap kiezen we voor Weldenhof sinaasappelsap, 100% sinaasappelsap dat op artisanale wijze vervaardigd wordt.

WIJNBAR

Een lekker gerecht vraagt een goed glas wijn ...
Feesten in Saksenboom is sfeervol samenzijn, verwend worden door culinaire verrassingen maar ook door mooie karaktervolle wijnen.

Wij zien dit echter nog grootser en vinden dat elke gast z'n eigen wijnsmaak moet kunnen vinden bij onze gerechten.
Daarom stellen we u onze unieke wijnbar voor.

20180921_163806.jpg

 

In tegenstelling tot de gebruikelijke witte en/of rode huiswijn vindt u in onze wijnbar steeds een selectie van 6 of meer kwaliteitswijnen en stellen we u een assortiment zorgvuldig gekozen Franse, Italiaanse, Spaanse & nieuwe wereldwijnen voor. We kopen geen enkele wijn alvorens die zelf te proeven en te quoteren en zijn steeds op zoek naar nieuwe wijnen, hierdoor wijzigt onze wijnbar voortdurend.

 

Uw gasten kunnen de wijnen vrij proeven aan onze wijnbar waar ze ook de wijnfiche kunnen bekijken en een glas of een fles aan tafel meenemen.

Zo ontmoeten uw gasten elkaar heel spontaan en maken ze op een vlotte, ongedwongen manier kennis tijdens het proeven van de wijnen. De wijnbar is mogelijk vanaf 50 volwassenen.

BIERKAART

Wat wijn is voor Frankrijk is bier voor België: dé nationale trots!
Vooral in de Vlaamse Ardennen vloeit het bier rijkelijk uit de kranen.

De bierliefhebber kan bij ons kiezen uit Jupiler, Hoegaerden, Kriek Lindemans, Pater Lieven, Duvel, Adriaen Brouwer, Westmalle en Orval.

Alle bieren, ook de zware, zijn inbegrepen in onze all-in-formules.

Biertap.jpg
Logo Saksenboom_opt.png
bottom of page