top of page

SAKSENBOOM

Saksenboom is een zaal die stijl, gezelligheid en dat tikkeltje "meer" combineert tot een uitzonderlijke locatie voor elk feest en event. We zorgen voor een totaalbeleving waarbij ieders zintuigen geprikkeld worden door de smaken van onze creatieve kwalitatieve gerechten en door de unieke sfeer, het interieur dat rust en gezelligheid uitstraalt, waarin u samen met uw gasten ontspannen kan genieten op een onvergetelijke dag.

Feestzaal Saksenboom

Afhankelijk van het type event en de formule dat u verkiest varieert de capaciteit tussen 60 en 300 personen.

Onze zaal en het sanitair is perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Feestzaal Saksenboom

 

Feestzaal Saksenboom

 

 

KEUKEN

De keuken: wereldkeuken met een klassieke twist - origineel - artisanaal - verrassend.

Samen met u gaan we op zoek naar de gepaste formule: een buffet, bediening aan tafel of een combinatie, alles kan. Een nonchalante en ongedwongen sfeer of toch liever formeel? We werken samen met u een passend concept uit.

Zoete zonde feestzaal Saksenboom
Feestzaal Saksenboom
Feestzaal Saksenboom

 

 

TUIN en TERRAS

Recepties en ceremonies kunnen doorgaan in onze tuin of op ons sfeervolle terras. Het Belgische weer speelt natuurlijk ook een rol en daarom kan uw feest zelfs bij regen buiten doorgaan doordat ons terras ook overdekt kan worden.

Tuin voor receptie of ceremonie feestzaal Saksenboom
Huwelijksceremonie in de tuin van feestzaal Saksenboom
Feestzaal Saksenboom - Terras.jpg
Tuin _ Feestzaal Saksenboom
Tuin _ Feestzaal Saksenboom
Tuin _ Feestzaal Saksenboom

 

 

UNIEK

We houden van originaliteit en voor ons gaat dit verder dan onze gerechten en de inrichting. In onze vrije tijd maken we ook ons eigen servies. Wat begonnen is als een hobby werd een passie!

Het resultaat van deze passie maakt ondertussen volledig deel uit van onze zaal en vormt een prachtige ondersteuning van onze gerechten.

Servies van feestzaal Saksenboom
Saksenboom _ Potterie
Potterie.jpg

 

 

AMBIANCE

Muziek speelt bij elke gelegenheid een belangrijke rol. Of het nu sfeervolle achtergrondmuziek is of feestmuziek die de dansvloer in vuur en vlam zet. Onze klank- en lichtinstallatie is uitgerust met de nieuwste apparatuur en is zodanig opgesteld dat de gasten die niet aan het dansen zijn gezellig en rustig kunnen bij praten. U kan vrij kiezen voor een eigen dj mits het (gratis) gebruik van onze installatie maar wij kunnen u ook de gegevens van dj's bezorgen.

Uw dj kan ons gerust contacteren voor een afspraak indien hij/zij de installatie even vooraf wil komen bekijken.

Dansvloer feestzaal Saksenboom
Logo Saksenboom_opt.png
bottom of page